PUSENE FRA TYRKIA HAR FÅTT NYE HJEM!

De hjemløse kattungene, Hector, Lykkepia, Mini Gaga og Tyra, ble funnet i Tyrkia i forkommen tilstand i oktober 2009. Den nåværende matmoren, H, bestemte seg for å redde kattene og kontaktet Mattilsynet hjemme i Norge hvor hun fikk beskjed om at for å ta kattene med seg til Norge måtte de i karantene i Tyrkia i fire måneder. Ved ankomst til Norge viste det seg imidlertid at det krevdes fire måneder i karantene i Norge og ingen karantene i Tyrkia. Kattene fikk dermed et dobbelt karanteneopphold.

Den 24. august 2010 fikk alle pusene fra Tyrkia nye, gode hjem ! Hektor, Tyra og Lykkepia fikk et godt hjem sammen i Mysen. Der bor de nå i et stort hus med store landlige områder rundt seg ! Her kan de leve et godt liv hos en småbarnsfamilie som elsker katter. Mini Gaga vil Hilde som tok med seg kattene fra Tyrkia, beholde selv.

Det var et oppslag i Halden Arbeiderblad http://www.ha-halden.no/nyheter/article5199712.ece om de fire kattene som førte til at folk forbarmet seg over kattenes triste bakgrunn og som dermed førte til at det til slutt gikk godt. At tre av kattene, som har holdt sammen i nesten ett år og således var nært knyttet til hverandre, fikk bo sammen i Mysen, var ekstra fint.

De fire kattene oppholdt seg på hjelpesenteret til Dyrebeskyttelsen Halden da de fikk nye hjem. De var der fordi Hilde var på ferie da. Nå er vi alle glade for at dette gikk bra. En ekstra takk til Heidi Bärnholth, leder i Dyrebeskyttelsen Halden, som tipset media i Halden om pusene.Lykkepia i sitt nye hjem i MysenMini Gaga hjemme hos Hilde i OsloHector sover søtt i sengen i sitt nye hjem i Mysen!Tyra maler i sofaen i sitt nye hjem i Mysen!